MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU

Belgegeçer : 0274 461 2413
WEB https://emetmakifortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ESENTEPE MAH. MEHMET AKİF CAD. NO: 15/1 EMET / KÜTAHYA
VİZYON : Her öğrencinin iyi bir üst eğitim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmaktır.
MİSYON : Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR : Okul Futbol Takımı İlçe Şampiyonu, İlçe Kros Yarışması İlk Dörtte 3 Öğrenci, İlçe Satranç Turnuvası Birinciliği...

Öğretim Şekli :NORMAL - TAŞIMA MERKEZİ
Saatler : 08:30-15:30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : İL MERKEZİNDEN GÜN İÇİNDE 05.30 - 23.00 ARASI 9 SEFER YAPILMAKTADIR. TAVŞANLI İLÇESİNDEN 06.15 - 19.30 ARASI SAAT HER SAAT ARAÇ BULUNABİLİR.
Yerleşim Yeri : ESENTEPE MAHALLESİ MEHMET AKİF CAD. NO:11 EMET KÜTAHYA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 2 KM - İL MERKEZİNE 100 KM - TAVŞANLI İLÇESİNE 45 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :